Schilderen

Een jaar en een half. Zo lang wonen we nu al in ons nieuwe huis. Een plek waar we graag vertoeven, waar we met plezier de dagen doorbrengen. Ook al veranderden we niets toen we er kwamen wonen. Dezelfde lelijke kleuren nog op de muren van de slaapkamer (denk bijvoorbeeld aan zwembadblauw…), het foute maar net niet genoeg foute behang in de leefruimte… Het is onmogelijk het niet te zien, maar het stoorde me nog niet voldoende om er iets aan te doen.

Maar nu, ten aanval! Gedaan met zwembadblauwe muren, grasgroene wanden en knalrode randen. We gaan voor wit, gebroken wit, om exact te zijn. Morgen is het zover. Een vriend komt me helpen, een vriend met twee rechterhanden en  kennis van zaken. Het zorgt voor evenwicht…

Kamers zijn redelijk leeg, plastiek om af te dekken ligt er, de verf roept elke dag een beetje luider… We zijn er klaar voor! Ik hoop u binnen drie dagen te kunnen melden dat alles vlot verliep en er geen verfpotten omver gelopen werden. Voor de zekerheid, hebben we werken gepland in een week dat de vier bronnetjes van vreugde bij hun mama zijn. We willen het lot immers niet tarten… toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s