Shoppen

Papa, shoppen, dat schrijft ge toch met sh he? Die vraag weerklonk vanmorgen plots vanuit de keuken. M, 7 jaar, stond aan de kalender, pen in de hand. Klaar om bij woensdag 10 januari te schrijven: shoppen. Zelden werd een paardrijles voor de meisjes, een dansles voor b en skaten voor n zo makkelijk opgezegd. Want ja, kinderen groeien, kleren niet. Dus het is tijd, vader stort zich morgen met vier kinderen in de solden. Wie morgen een hyperventilerende vader met vier huppelende kinderen door de mooie stad L ziet lopen, vergeef het hem. Het is niet zijn habitat…

Morgen een verslag. Misschien een dagje later, dat hangt van het verloop van de namiddag af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s