Puberproblemen, als ouder dan.

Het is zover. De liefde slaat toe. N is verliefd. Op ene L. Mooi, denkt u dan. En ik ook.

Tot plots het moment… Papa, vrijdag hebben we geen school. Mag L dan naar hier komen? Ja jongen, ik euh, denk het wel. En wat gaan jullie doen? Gewoon, papa, beetje boven op mijn kamer zitten…Euh wel euh… ik euh…

Ik ben nu toevallig die dag ook wel thuis, maar ik heb precies de indruk dat ik beter zelf ook echt thuis blijf! Wat moet ik daar weer mee…?

Ik sprak er ook met hem even over. N, luister, ik ben niet klaar om opa te worden. Ik ben nog steeds fris en fruitig en jong en hip. Waarop een erg gegeneerde zucht volgde… Papa, ik ben 13 jaar. Dus, maak ik er teveel van? Ja he? Het kan geen kwaad. Kan iemand dat even voor mij bevestigen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s