Changement de sujet

Ik wil jullie gewoon even melden dat de volgende teksten misschien minder over het vaderen zullen gaan. Ik vertrek namelijk nu zaterdag naar Armenië voor een kleine week. Op ontdekking in een mij helemaal onbekend land. Op mijn eentje, even ‘herbronnen’, om Ingeborg even te citeren.

Na contact met P, de telecomprovider, kan ik ook niet inschatten hoeveel en hoe vaak ik zal kunnen posten. Armenië valt blijkbaar onder de ‘uitzonderlijke landen’. Ik spreek dan over 21 euro per gebruikte megabyte of 6 euro per minuut bellen. Ik duim dat de hotels en guesthouses WiFi zullen hebben!

Hoe dan ook, ik kijk ernaar uit! En zie u graag terug bij terugkeer en wie weet, ook onderweg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s