All together now…

Yes. Iedereen is weer thuis. Gisteren geraakte ik vlot thuis, geen technische fouten bij de vliegtuigen, de treinen waren stipt en voor het laatste stukje kon ik weer maar eens beroep doen op de allround superheld buurman. Thuiskomen in een erg koud huis, niet zo heel prettig, dus snel de verwarming aan. Eerste lading kleren in het machine steken. Auto gaan halen in de garage. En dan, hoera, de kinderen. Vier zeer hevige monstertjes. Terug. Hier. Wij samen. Tijd voor verhalen. En voor frieten. Want dat hoort zo na een vakantie. Tijd voor wat extra knuffels en snuffels. Want zo een week zonder kinderen is toch helemaal als je die week op reis doorbrengt. Althans zo voel ik het… Om het af te werken, vandaag Friedel gaan terughalen bij bompa. Die ligt nu uitgeteld in de zetel te slapen. Friedel dan, van bompa weet ik het niet.

Reizen, ik vind het geweldig. Maar thuiskomen, bij mijn vier apen en mijn hond, is minstens even geweldig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s