Het leven loopt weer. Maar wel wat anders…

De eerste school- en werkweek zit er weer op. Het leven krijgt weer ritme, na de drukte van de kerstvakantie. Ben ik de enige die dat precies niet echt vakantie vindt? Feestjes links en rechts, een uitstap op tijd en stond, een jumping, een verjaardagsfeest en zo kan ik nog even verder gaan…

Al die verschillende festiviteiten brengen dan nog eens elk hun spanning mee ( een jumping op de manege werd spannender beleefd dan een gemiddeld olympisch tornooi, om maar een voorbeeld te geven…) U begrijpt dan waarschijnlijk wel dat ik besloot de laatste zondag de deur letterlijk en figuurlijk op slot te doen, de telefoon uit te trekken( ja ik heb nog zo een toestel), alle andere toestellen vlogen de hoogste kast op… Even geen prikkels, even geen gedoe, even niet…

Het leven hernam op maandag. Boekentassen maken, brooddozen vullen, fruit in doosjes, alles voorafgegaan door een ontiegelijk vroege wekker. Kinderen terug naar school, terug het ritme en tempo van het leven zoals het is, schoolweek.

Voor mij was het een beetje bijzonder. Ik besloot al een hele tijd geleden het onderwijs achter me te laten en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Aangezien ik de job die ik graag wou, niet vond, besloot ik ze maar zelf op te starten. Gevolg: 2019 is het jaar van de heropstart van mijn leven als zelfstandige. Ik ga u hier niet lastigvallen met het wat en het hoe. Dat kan u indien gewenst, lezen op www.buitendenker.be Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. En ik vind het spannend. Schrijven blijf ik doen, dat doe ik ook veel te graag. U bent dus nog niet van mij van af!

Mag ik jullie, ten slotte, nog een mooi 2019 wensen? Met een blik die kijkt naar het mooie, die gelooft in kansen? En veel kracht, kracht om de tegenslagen die elk jaar toch  weer komen, zo goed mogelijk aan te pakken en te verwerken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s