Gedaan, de vakantie is gedaan.

Het echte leven herneemt stilaan. De klas staat klaar, de eerste vergadering is al achter de rug, de boeken liggen te wachten op al dan niet enthousiaste kinderen, de eerste ergernissen kan ik ook al afvinken,…. Kort gezegd, morgen is het 1 september.

Ikzelf doe op deze laatste augustusdag traditiegetrouw niet te veel. Nog heel even dat vakantiegevoel vasthouden, ook al gebeurt er al heel wat in mijn hoofd. Komen de praktische zorgen weer aan de oppervlakte. Maar neen, vandaag aub even niet.

Ik begon de dag met een gesprek met het CLB, voor de eerste keer over een van mijn eigen kinderen. Was best een beetje raar! Gelukkig bleek het een vruchtbaar gesprek, hij zal hopelijk geholpen worden, daar en hoe en wanneer hij t nodig heeft. Hopelijk brengt dat een rustiger jaar, voor hem, voor mij, voor de mama….

Dan collect and go nog eens geprobeerd, het is nog zoeken, ik zal het zo zeggen.

In de namiddag, relax, beetje schoolwerk, beetje lezen, beetje hangen…

Een wandeling met Friedel moest er ook zeker bij. Ik nam voor het eerst sinds lang nog eens mijn ‘echt’ fototoestel mee… Ik toon hieronder graag enkele van de foto’s die ik nam… Friedel was trouwens verrassend geduldig terwijl ik de foto’s trok. Waarvoor dank!

Straks nog een pintje, gevolgd door een waarschijnlijk onrustige nacht en dan…. Yes, laat ze maar komen. Meester Wim is er klaar voor!!